קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורי תפוחים

עוגת פירורי תפוחים
פאי פירור תפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1268 קלוריות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקום פרוס תפוחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים מיץ לימון אם תרצה. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר לבן, 2 כפות קמח, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים תערובת על תפוחים. לזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה. מערבבים בצימוקים ואגוזים אם תרצה. תערובת כפית לתוך קונכיה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
5
בקערה קטנה לערבב יחד 1/2 כוס קמח וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים בחמאה או מרגרינה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מפזרים תערובת על מילוי תפוח. מכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רדיד ואופים 25 עד 30 דקות נוספות, עד העליון הוא חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום