עוגת פירורי תפוחים
פאי פירור תפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1268 קלוריות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקום פרוס תפוחים בקערה גדולה.
מפזרים מיץ לימון אם תרצה. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר לבן, 2 כפות קמח, קינמון ואגוז מוסקט.
מפזרים תערובת על תפוחים. לזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה. מערבבים בצימוקים ואגוזים אם תרצה. תערובת כפית לתוך קונכיה.
בקערה קטנה לערבב יחד 1/2 כוס קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה או מרגרינה עד התערובת מתפוררת.
מפזרים תערובת על מילוי תפוח. מכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד ואופים 25 עד 30 דקות נוספות, עד העליון הוא חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.