עוגת פירות איטלקית עם רוטב שוקולד פראנג'ליקו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך שוקולד למחצה, קמח עוגה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, עוגת פירות שוקולד-קפה קטנה, ו עוגת פירות משמש טבול שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. חמאה וקמח 12 תבניות מיניאטורי Bundt או 12 כוסות מאפין גדולים (כל אחד על קיבולת 1 כוס). לזרוק אגוזים, תאנים, שוקולד וג ' ינג ' ר בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה ורך. הכה בביצים, 1/4 כוס Frangelico ו קליפת תפוז (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). לנפות שני קמחים ומלח על הבלילה; לערבב. מערבבים בתערובת אגוז ופירות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
Frangelico
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחלקים את הבלילה בין תבניות.
4
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 45 דקות (כ 55 דקות אם באמצעות כוסות מאפין). הפוך עוגות על מדפים; מברשת עם 1/4 כוס ליקר. עוגות מגניבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לגזור 12 10 אינץ ' ריבועי cheesecloth.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
6
יוצקים 1 1/2 ליקר כוסות לתוך קערה קטנה. לטבול 1 מרובע לתוך ליקר; לסחוט קצת אבל לא כל ליקר. לעטוף 1 עוגה ב cheesecloth ספוג ליקר, ואז בנייר כסף. חזור על טבילה ועטיפה עם עוגות שנותרו, הוספת ליקר יותר במידת הצורך. צמרמורת לפחות 1 שבוע ועד 2 שבועות. להביא עוגות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מערבבים שוקולד, 2/3 כוס שמנת וליקר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שוקולד נמס ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(מקרטון)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
סדר 1 עוגה על כל צלחת.
3
טפטוף ברוטב. מקטרת או כפית קצפת לצד, אם תרצה, ומגישים.