עוגת פירות איטלקית עם רוטב שוקולד פראנג'ליקו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך שוקולד למחצה, קמח עוגה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, עוגת פירות שוקולד-קפה קטנה, ו עוגת פירות משמש טבול שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. חמאה וקמח 12 תבניות מיניאטורי Bundt או 12 כוסות מאפין גדולים (כל אחד על קיבולת 1 כוס). לזרוק אגוזים, תאנים, שוקולד וג ' ינג ' ר בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה ורך. הכה בביצים, 1/4 כוס Frangelico ו קליפת תפוז (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). לנפות שני קמחים ומלח על הבלילה; לערבב. מערבבים בתערובת אגוז ופירות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
Frangelico
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחלקים את הבלילה בין תבניות.
4
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 45 דקות (כ 55 דקות אם באמצעות כוסות מאפין). הפוך עוגות על מדפים; מברשת עם 1/4 כוס ליקר. עוגות מגניבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לגזור 12 10 אינץ ' ריבועי cheesecloth.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
6
יוצקים 1 1/2 ליקר כוסות לתוך קערה קטנה. לטבול 1 מרובע לתוך ליקר; לסחוט קצת אבל לא כל ליקר. לעטוף 1 עוגה ב cheesecloth ספוג ליקר, ואז בנייר כסף. חזור על טבילה ועטיפה עם עוגות שנותרו, הוספת ליקר יותר במידת הצורך. צמרמורת לפחות 1 שבוע ועד 2 שבועות. להביא עוגות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מערבבים שוקולד, 2/3 כוס שמנת וליקר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שוקולד נמס ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(מקרטון)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
סדר 1 עוגה על כל צלחת.
3
טפטוף ברוטב. מקטרת או כפית קצפת לצד, אם תרצה, ומגישים.