עוגת פירות איטלקית עם רוטב שוקולד פראנג'ליקו
עוגת פירות איטלקית עם רוטב שוקולד פראנג'ליקו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך שוקולד למחצה, קמח עוגה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, עוגת פירות שוקולד-קפה קטנה, ו עוגת פירות משמש טבול שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. חמאה וקמח 12 תבניות מיניאטורי Bundt או 12 כוסות מאפין גדולים (כל אחד על קיבולת 1 כוס). לזרוק אגוזים, תאנים, שוקולד וג ' ינג ' ר בקערה בינונית להתמזג.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה ורך. הכה בביצים, 1/4 כוס Frangelico ו קליפת תפוז (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). לנפות שני קמחים ומלח על הבלילה; לערבב. מערבבים בתערובת אגוז ופירות.
מחלקים את הבלילה בין תבניות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 45 דקות (כ 55 דקות אם באמצעות כוסות מאפין). הפוך עוגות על מדפים; מברשת עם 1/4 כוס ליקר. עוגות מגניבות לחלוטין.
לגזור 12 10 אינץ ' ריבועי cheesecloth.
יוצקים 1 1/2 ליקר כוסות לתוך קערה קטנה. לטבול 1 מרובע לתוך ליקר; לסחוט קצת אבל לא כל ליקר. לעטוף 1 עוגה ב cheesecloth ספוג ליקר, ואז בנייר כסף. חזור על טבילה ועטיפה עם עוגות שנותרו, הוספת ליקר יותר במידת הצורך. צמרמורת לפחות 1 שבוע ועד 2 שבועות. להביא עוגות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מערבבים שוקולד, 2/3 כוס שמנת וליקר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שוקולד נמס ורוטב הוא חלק.
טפטוף ברוטב. מקטרת או כפית קצפת לצד, אם תרצה, ומגישים.