קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירות הדר מלאך

עוגת פירות הדר מלאך
עוגת פירות הדר מלאך דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, לימונדה מרוכזת, ציפוי מוקצף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת פירות הדר מלאך, עוגת מזון מלאך סוכר חום עם פרוסות הדר מסוכר, ו עוגת מזון המלאכים הטובה ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את שליש העליון של עוגת מזון מלאך, באמצעות סכין משונן; להפריש. חלול החוצה החלק התחתון של העוגה, משאיר קליפה עבה 1 אינץ', מוודא לא לחתוך דרך החלק התחתון של העוגה; שאריות עוגה מילואים (על 1 3/4 כוסות) לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מזון מלאךעוגת מזון מלאך
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
מערבבים גלידה, להתרכז לימונדה, וקליפת לימון כפית. כפית תערובת גלידה לתוך קליפה עוגה, לחיצה חזקה עם גב של כף; העליון עם שליש הנותרים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
גלידהגלידה
קליפת לייםקליפת ליים
3
שלב ציפוי מוקצף הנותרים 3 כפיות סיד רינד; להפיץ על גבי הצדדים של עוגה מלאה. לכסות באופן רופף, להקפיא 6 שעות או עד המשרד. פרוסה עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
קליפת לייםקליפת ליים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "