עוגת פירות יער מעורבת עם זנגביל, כתום, ושקד Streusel
עוגת פירות יער מעורבת עם ג'ינג'ר, כתום, ושקד Streusel עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, חמאה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פירות יער מעורבת עם זנגביל, כתום, ושקד Streusel, עוגת Streusel ברי מעורבת, ו עוגת שקדים מעורבת ברי.
הוראות
לטאטא קמח, סוכר, ומלח mediumbowl להתמזג.
מוסיפים חמאה ומשפשפים עםחטיפים עד שהתערובת דומה לקרום גס.
הוסף 2 כפות מי קרח ו stirwith מזלג עד תערובת הוא רטוב באופן שווה, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית ifmixture יבש. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף בצק פלסטיק וצנן לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. שמור צונן. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מערבבים קמח, סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, קליפת תפוז, ומלחבעבד.
הוסף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד פירורים גס טופס. תערובת inmilk (תערובת תהיה דומה לחהחללים).
העברת תערובת לקערה בינונית.מערבבים בשקדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
מניחים bakingsheet מעוטר בתחתית התנור כדי לתפוס כל אפשריטפות מעוגה.
מרדדים את הבצק על פני שטח קלים עד 12 אינץ ' עגול.
Transferto צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. הפעל קצה piecrust תחת, ויצרו standingrim גבוה המשתרע 1/4 אינץ ' מעל הצדדים של צלחת עוגה;קצה crimp דקורטיבי. להקפיא קרום תוך התעלסות מילוי.
בעדינות לזרוק אוכמניות, פטל, אוכמניות,1/2 כוס סוכר, ומיץ לימון בקערה גדולה.
מערבבים עמילן תירס ונשארים2 כפות סוכר בקערה קטנה.
תערובת ברי Addto ולזרוק בעדינות מעיל.
העברת תערובת ברי לקרום, הרכבה מאור במרכז.
הסר עוגה מהתנור ולהפחית את הביוץהספקטרום ל 191°.
מפזרים streuseltopping באופן שווה על מילוי עוגת פירות יער.להחזיר את העוגה לתנור ואופים עד הקרום הואגולדן חום ומיצי ברי מבעבע במהירות, כ 40 דקות.
להעביר עוגה torack ומגניב לחלוטין.