קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות9
מגזין

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, גליונות בצק עלים, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר, עוגת פירות יער, ו עוגת שמנת פירות יער מעורבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: נייר קלף ולוח שטוח גדול (לפחות 20 אינץ ' מרובע) להגשה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
הכינו ואפו מאפה ב 4 רביעים: מערבבים יחד חלמונים ו 2 כפות מים לשטיפת ביצים. שים תבנית אפייה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
פתח 1 גיליון מאפה על 12 אינץ ' מרובע של קלף מברשת בכל רחבי עם ביצה לשטוף. דקור את כל המשטח באופן שווה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
פתח גיליון מאפה שני על קרש חיתוך וחתוך החוצה 1 1/4 אינץ ' רחב רצועת זווית ימנית לאורך 2 קצוות סמוכים עם סכין קטנה חדה, שמירה על נשאר מרובע לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מקום זווית ישרה על 1 פינה על גבי 2 קצוות סמוכים של מאפה דקר כדי ליצור רבע הראשון של טארט.
6
מעבירים מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצננים עד המשרד, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
העברת מאפה על קלף מן המקפיא כדי קרש חיתוך לקצץ 1/4 אינץ ' רחב רצועה מכל 4 הקצוות באמצעות קצה של סכין קטנה סרגל חיתוך כל הדרך דרך מאפה. הפוך 1/4 אינץ 'ארוך חתכים אנכיים דרך שכבות כפולות של קצה על 1/2 אינץ' בנפרד (כדי לעזור הצדדים לעלות באופן שווה).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
החזר מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצנן עד מוצק אבל לא מוצק, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. ומחממים תבנית אפייה נוספת על המדף הנמוך ביותר בתנור עד חם, כ 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר תבנית אפייה מהתנור והעבר מאפה על קלף ממקפיא לסדין חם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים מאפה על המדף הנמוך ביותר של התנור עד חום זהוב נפוח ועמוק (קצת כהה מהרגיל כך קצוות כפולים מבושלים דרך), 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מעבירים מאפה על קלף למתלה כדי להתקרר.
13
חזור על הנוהל עם הנותרים 3 חבילות בצק עלים לעשות הנותרים 3 רביעים של טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
14
הפוך קרם ג ' ינג ' ר: תערובת גבינת שמנת וסוכר מגורען במעבד מזון עד הסוכר הוא מומס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
15
מוסיפים ג ' ינג ' ר ודופק עד קצוץ דק תערובת משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
16
הכן פירות להרכיב טארט: אם נפוח מאוד, בעדינות לשטח חלקים פנימיים של מאפה (שכבה אחת) מעט עם כף היד שלך. התאימו רביעים יחד על לוח שטוח כדי ליצור פגז טארט מרובע ענק, זמירה בתוך הקצוות של כל רביע מעט עם סכין משונן כדי לעזור לרביעים להתאים יחד בצורה חלקה. "דבק" הקצוות הפנימיים יחד עם קצת קרם ג ' ינג 'ר, ולאחר מכן להפיץ שאריות קרם ג' ינג ' ר באופן שווה על טארט, עוזב קצוות כפולים כמו גבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
17
מסדרים תותים דפוס דקורטיבי על שמנת. מביאים ג ' לי לרתיחה עם הנותרים 2 כפות מים, לטאטא עד חלקה, ואז זיגוג מבשלים 1 דקה. לזרוק 3/4 של זיגוג עם אוכמניות בקערה גדולה אוכמניות כף על טארט כדי לכסות קרם בין תותים, עולה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
18
מברישים תותים עם זיגוג נשאר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
כל 4 רביעים של מאפה יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה וערימה במקפיא בין גיליונות נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
בואו כל סעיף לעמוד בטמפרטורת החדר עד כבר לא קפוא מוצק אבל עדיין מוצק, על 5 דקות, לפני האפייה.
3
קרם ג ' ינג ' ר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
4
טארט התאספו ניתן לשמור על טמפרטורת חדר מגניב 3 שעות לפני ההגשה