עוגת פירות קיץ עם מסקרפונה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, אבקת סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קצפת עם מסקרפונה ומשמש מנומר, מתכון עוגת קיץ שמפניה, ו קבב פירות ועוגת פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 218°.
לטאטא חלב חמאה, ביצה ותמצית וניל בקערה בינונית כדי למזג; להעביר תערובת 1 כף לקערה קטנה ושמורה עבור זיגוג. מנפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה; מוסיפים חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת דומה ארוחה גסה, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת חלב חמאה וממזגים רק עד לצורות בצק רכות ולחות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. באמצעות ידיים מקורנות, לאסוף בצק לכדור ללוש בעדינות במשך 6 סיבובים.
מעבירים בצק לתבנית אפייה לא מגודרת. בצורת בצק לעגל 8 אינץ'.
מברשת למעלה עם שמור 1 כף תערובת חלב.
אופים עוגה עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
להעביר עוגה למתלה מגניב לחלוטין.
לזרוק שזיפים, אפרסקים, פטל ו 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה כדי להתמזג.
בינתיים, לנצח mascarpone, שמנת מתוקה, 1/4 כוס אבקת סוכר ווניל בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
חותכים את החלק העליון 1/3 של עוגה. באמצעות סכין קטנה ולהשאיר גבול 1/2 אינץ 'בקצה, לחתוך מספיק של תחתית העוגה כדי ליצור 1/2 אינץ' - חריץ עמוק.
מורחים חצי קרם מסקרפונה בהזחה. באמצעות כף מחוררת, להסיר פירות מן הקערה; תל על שמנת. שמור מיצי פירות בקערה.
מורחים קרם מסקרפונה שנשאר על פירות. כיסוי עם העליון של עוגה. מקררים עוגה ומיצים שמורים בנפרד, לפחות 3 שעות ועד 6 שעות.
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. אבק עם אבקת סוכר.
טפטוף עם מיצי פירות שמורים ומגישים.