עוגת פסחא שוקולד לבן חלבית
המתכון חלבית שוקולד לבן עוגת חג הפסחא יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-619 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 30%. מתכונים דומים: עוגיות חלביות עם שוקולד כתום ולבן, פתיתים קפואים עוגיות שוקולד צ'יפס לבן, ו שוקולד לבן סל פסחא.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
גריז עמוק 23cm עוגת פח בשורה את הבסיס עם נייר גריז חסין.
מניחים את החמאה, שוקולד לבן, חלב ותמצית וניל בסיר קטן, ואז לחמם בעדינות, ערבוב, עד מותך.
מערבבים את הקמח, ביקרבונט וסוכר בקערה גדולה עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן מערבבים את החומרים המומסים והביצים עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך הפח, ואז אופים עבור 1 hr, או עד העוגה הוא זהוב שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים. ברגע מגניב, העוגה יכולה להיות עטופה בסרט נצמד רדיד, ואז קפוא עד 1 חודש.
כדי להפוך את הציפוי, להכות יחד את פילדלפיה, חמאה וזיגוג סוכר עד חלקה.
מורחים על העוגה, ולאחר מכן לקשט עם ביצים מיני.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "