עוגת פסטל
פסטל טורט עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 9 מנות עם 363 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 54 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, אבקת אפייה, ג'לטין וקמח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פסטל דה נאטה, גלגלי פסטל, ו עוגות פסטל.
הוראות
בקערה, שמנת את החמאה והסוכר החום. מקציפים חלמונים, אחד בכל פעם.
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת. לחץ לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 325 למשך 15-20 דקות או עד לקבלת צבע חום בהיר. מגניב.
בסיר שלבו את הסוכר, הג ' לטין והמלח; מערבבים מים.
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מעבירים לקערה.
מוסיפים קונדיטורים; סוכר; מקציפים גבוה עד לבן סמיך וקרמי, בערך 12 דקות.
מוסיפים אבקת אפייה ותמצית. מחלקים לשלוש מנות שוות.
הוסף צבע מאכל ירוק למנה אחת וצבע מאכל אדום למנה אחרת; מערבבים היטב. השאירו את החלק השלישי לבן.
יוצקים תערובת ירוקה על קרום; מצננים למשך 3 דקות. למעלה עם תערובת לבנה; מצננים למשך 3 דקות. למעלה עם תערובת ורודה.
מפזרים קוקוס. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד סט.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טורטה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "