עוגת פקאן בורבון
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת בורבון-פקאן, עוגת פקאן איור בורבון, ו עוגת פקאן בורבון שני טון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
שלב 1 כוס הקמח עם דומדמניות ופקאנים. תניח בצד.
מערבבים יחד את שאר 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, ואז להכות את תערובת הקמח לסירוגין עם הוויסקי. מערבבים בתערובת דומדמניות פקאן.
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך הבלילה עוגה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.