עוגת פרג לימון מזוגגת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרג לימון מזוגג. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 371 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קפה פרג זיגוג לימון, עוגת Bundt זיגוג לימון-אוכמניות פרג, ו לחמניות פרג לימון מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, גרידת לימון, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר מגורען בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. הכה בביצים עד לשלב. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ופרג זרעים ומערבבים עד רק בשילוב.
העברת הבלילה למחבת עוגה, החלקה למעלה, ואופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי העליון הוא חום זהוב, על 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 5 דקות, ולאחר מכן הפוך על מתלה.
מקציפים יחד ממתקים סוכר ומיץ לימון בקערה עד חלקה.
יוצקים זיגוג על עוגה חמה, להפיץ אותו עם מרית לטפטף מעבר לקצה.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.