עוגת פרוסה כתומה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 234 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך עמילן תירס, צבע ציפוי וילטון, ציפוי קרם חמאה לימון-כתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פרוסה כתומה, כיכר פרוסה כתומה, ו עוגיות תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה: להכין שכבות עוגה וזיגוג לפי ההוראות.
מורחים ציפוי כוס בין כל שכבה.
מורחים הנותרים זיגוג בשכבה דקה (מעיל פירור) כדי העליון ואת הצדדים של העוגה לוודא משטחים חלקים מאוד, מילוי כל wholes או פערים עם ציפוי. שמור 1/3 של פונדנט( כ 8 אונקיות); לכסות ולהניח בצד. מיקרוגל נשאר פונדנט על גבוה במרווחים של 30 שניות עד מרכך וגמיש. ללוש בצביעה (כתום וצהוב זהוב) עד צבע הרצוי מושגת.
רול החוצה על משטח חלק מאובק קלות עם עמילן תירס כדי עובי אינץ'. בצע הוראות חבילה עבור החלת פונדנט לעוגה.
כדי להפוך את עיטור פרוסה כתום: מיקרוגל שמור פונדנט על גבוה במרווחים של 30 שניות עד מרכך וגמיש.
רול החוצה על משטח חלק מאובק קלות עם עמילן תירס כדי עובי אינץ'. באמצעות החלק העליון של מחבת עוגה 8 אינץ 'כמדריך, לחתוך מעגל 8 אינץ'. שאריות פונדנט שמורות. לחץ על הקצה החיצוני של המעגל כדי להחליק. לעמעם את החלק העליון של העוגה עם מגבת נייר רטובה. מרכז לבן פונדנט מעגל על גבי עוגה, לחיצה בעדינות עם fondant חלקה. כדי ליצור מדריכי קטע כתום: ללוש יחד פיסות פונדנט ולגלגל רצועה ארוכה 9 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה).
חותכים ארבע (1/4 אינץ') רצועות לגלגל בין האצבעות כדי לעגל את הקצוות. לצנן ולשכב על גבי העוגה בדיבור כמו אופנה כדי ליצור חלקים בצורת טריז 8. לדלל כמה dabs של צבע הדובדבן (כתום וצהוב זהוב) עם 1 כף מים. בדיקת צבע עם מברשת צבע קטנה על גרוטאות פונדנט ולהתאים צבע לפי הצורך. לצבוע חלקים כתומים החל מבפנים עובד החוצה, משאיר גבול אינץ ' סביב הקצה החיצוני. השתמש במשיכות קצרות להידמות עיסת תפוז. בזהירות להסיר מדריכי פונדנט ולהשליך.
כדי להפוך זרעים כתומים: לצבוט את שמונה (אינץ') כדורים מגרוטאות פונדנט לבן. להשתטח ולהתארך בצד אחד כדי ליצור צורה טיפה דמעה.
מניחים זרע אחד בכל קטע כתום.
כדי להפוך את העלים הכתומים: גוון חתיכה קטנה של פסולת לבן פונדנט עם צבע ירוק עלה.
חותכים צורת עלה. להבקיע את העלה עם החלק האחורי של סכין קטנה כדי לדמות ורידים. סדר בצד של העוגה.