עוגת פריחת עץ מרובעת
עוגת פריחת עץ מרופדת עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פריחת תפוז עוגה, עוגת פריחת דובדבן, ו ריבס ועוגת פריחת תפוזים.
הוראות
גריז וקמח 1 (14 אינץ') עגול cakepan; להפריש.
לנצח קיצור וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
מערבבים קמח עוגה, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך הבלילה עוגה. הבלילה כפית לתוך cakepan.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 15 דקות; להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
שכבת לעטוף בניילון נצמד, להקפיא 2 שעות.
הערה: מתכון אחד יעשה 2 (10 אינץ') שכבות 2 (6 אינץ') שכבות. כפית 5 כוסות הבלילה לתוך כל 2 משומן ו floured 10 אינץ 'סביב cakepans, ו 2 כוסות הבלילה לתוך כל אחד 2 משומן ו floured 6 אינץ' סביב cakepans.
אופים את שכבות 10 אינץ '30 דקות ואת שכבות 6 אינץ' 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
שכבות עשוי להיות קפוא עד 1 חודש. לפתוח ולהפשיר בטמפרטורת החדר 2 שעות.