עוגת צ'דר תפוחים ותבלינים
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, גבינת צ'דר, ביצה לבנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טארט עגבניות צ'דר ירושה ירושה עם הכל תבלין, עוגת תפוחים וצ'דר, ו טארט תפוח גבינת צ'דר.
הוראות
מניחים סדין עוגיות בתנור. תרסיס מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות ותבלינים עוגת תפוחים עד מעורבב.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת. שמור 1 כוס של תערובת פירור בקערה קטנה; מערבבים פקאנים וגבינה.
כדי להישאר תערובת פירור בקערה גדולה, מערבבים ביצה לבן עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה הצדדים של מחבת טארט.
מניחים פאי תפוחים מילוי בקערה בינונית. באמצעות סכין, לחתוך תפוחים לחתיכות קטנות. כפית תערובת תפוחים באופן שווה על קרום בצק עוגיות.
מפזרים תערובת פירור שמורה על תפוחים.
מניחים מחבת טארט על גיליון עוגיות בתנור.
אופים 40 עד 45 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב ציפוי מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. כדי לשרת, להסיר צדדים של מחבת; לחתוך פלחי. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.