עוגת צ'יזבורגר מהירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת צ'יזבורגר מהירה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לך מיץ מלפפון חמוץ שמיר, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת צ'יזבורגר מהירה, מנת צ'יזבורגר קציץ בשר, ו פשטידות צ'יזבורגר מהירות וקלות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
כדי להכין מאפה טפיחה במחבת: בקערה בינונית, לערבב 1 1/3 כוסות קמח 1/2 כפית מלח.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לאפונה זעירה.
מוסיפים מים קרים 1 כף בכל פעם, ערבוב עם מזלג לאחר כל תוספת.
מערבבים קלות רק עד מאפה כמעט מנקה את הצדדים של קערה. לטפוח לתחתית וצדדים של מחבת פאי 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
כדי להפוך את המילוי: בקר טחון להתפורר למחבת גדולה לטגן על אש בינונית במשך 1 דקה.
מוסיפים בצל ושום. המשך לטגן עד בצל הוא השחמה, על 10 דקות.
מפזרים תערובת בשר עם 1/2 כפית מלח וקמח 1/4 כוס. מערבבים במלפפון חמוץ נוזלי, חלב, חמוצים, ו 1 כוס גבינה מגוררת. תערובת כפית לתוך קונכיה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מפזרים העליון עם הנותרים 1 כוס גבינה ואופים 5 דקות נוספות, עד מאפה זהוב חום וגבינה הוא מבעבע.