קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

עוגת צימוקים בחמאה

עוגת צימוקים בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת צימוקים חמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 236 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת צימוקים בחמאה, לחמניות צימוקים החמאה הטובות ביותר, ו לחם צימוקים מחיטה מלאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לשלב ביצה, צימוקים, סוכר, חלב חמאה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
צימוקיםצימוקים
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב.
4
יוצקים תערובת לתוך מאפה מרופד 8 מחבת עוגה אינץ'. כיסוי עם עיגול מאפה שני. אטמו קצוות וחתכו פתחי קיטור למעלה.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. הפחת את החום ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפה 35 עד 40 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם או קר.