קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קוקטייל פירות VII

עוגת קוקטייל פירות VII
עוגת קוקטייל פירות השביעי היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, חמאה, קוקטייל פירות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו עוגת קוקטייל פירות, עוגת קוקטייל פירות, ו עוגת קוקטייל פירות בסיר קרוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח, וסודה לאפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לשלב את הביצים, סוכר וקוקטייל פירות. הכה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל פירותקוקטייל פירות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. דקור את החלק העליון במזלג ופרש על ציפוי בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
כדי להפוך את הציפוי: בסיר, לשלב 1 כוס סוכר, חמאה, חלב התאדה וקוקוס. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קינוח בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "