קושימומחה
מוכן ב1 ש, 53 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
עוגת קטיפה אדומה דורשת על 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סודה לשתיה, צבע מאכל נוזלי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. ספריי 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם תרסיס לא מקל, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף עגול, לרסס את הקלף עם תרסיס nonstick, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא את הקמחים, קקאו, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא את החמאה, צבע מאכל, חומץ, ווניל יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב את הסוכר והחמאה החומים בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה ושמנת במהירות בינונית עד מואר בצבע, 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית. להחזיר את המערבל למהירות בינונית ולהוסיף לאט את הביצים והכה עד שהם משולבים באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בתשלומים 3, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה בין כל פרק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מערבבים על מהירות נמוכה עד חלקה, 30 עד 45 שניות.
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ או מגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
מגניב המחבתות על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מן המחבתות מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
10
שלב את גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית, רק עד מעורבב, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מוסיף את וניל ומלח ומכה עד בשילוב. עם המהירות על נמוך, להוסיף את אבקת הסוכר ב 4 קבוצות, להכות עד חלקה בין כל תוספת. מקררים למשך 5 עד 10 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עוגהקמח עוגה14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קקאו טבעיקקאו טבעי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר298אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אונקיית נוזלנוזל אונקיה אדום צבע מאכלנוזל אונקיה אדום צבע מאכל1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומן, טמפרטורת החדרחלב חמאה דל שומן, טמפרטורת החדר383אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבןחומץ לבן2ביצים שלמות, טמפרטורת החדרביצים שלמות, טמפרטורת החדר