עוגת קטיפה אדומה ג'יימס גאנג
אם יש לכם חלב, אבקת קקאו, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. . נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
תנור טרום חום ל 350 מעלות. שמן וקמח 2 9 אינץ ' או 3 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערה גדולה, מחית יחד 1/2 כוס ירקות קיצור עם 1 1/2 כוס סוכר עד בשילוב, ולאחר מכן לערבב את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד התערובת מעורבב היטב. בקערה קטנה, מערבבים את צבע המזון האדום עם אבקת הקקאו כדי להפוך את הדבק חלקה, ומערבבים את הצביעה לתוך תערובת קיצור.
מפזרים את המלח, ומערבבים את הקמח בכמה תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה. כפי שאתה מערבב, מפזרים סודה לשתיה, ולאחר מכן טפטוף בחומץ, תמצית חמאה, ותמצית וניל. מערבבים רק עד התערובת חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות במרכז וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות. אפשר להתקרר.
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא יחד 3 כפות קמח עם חלב עד חלקה. מביאים רק לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים עד מעובה, כ 30 שניות.
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין. בקערה, מחית יחד 1 כוס ירקות קיצור עם 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל עד משולב היטב, לאט לאט בתערובת חלב מקורר עם מיקסר חשמלי, על 1 כף בכל פעם. לנצח עד הציפוי הוא רך, 1 עד 2 דקות יותר. כפור את שכבות העוגה מקורר עם ציפוי, ומפזרים עוגה עם קוקוס ואגוזים קצוצים כדי לשרת.