קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה ג'יימס גאנג

עוגת קטיפה אדומה ג'יימס גאנג
אם יש לכם חלב, אבקת קקאו, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. . נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור טרום חום ל 350 מעלות. שמן וקמח 2 9 אינץ ' או 3 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מחית יחד 1/2 כוס ירקות קיצור עם 1 1/2 כוס סוכר עד בשילוב, ולאחר מכן לערבב את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד התערובת מעורבב היטב. בקערה קטנה, מערבבים את צבע המזון האדום עם אבקת הקקאו כדי להפוך את הדבק חלקה, ומערבבים את הצביעה לתוך תערובת קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים את המלח, ומערבבים את הקמח בכמה תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה. כפי שאתה מערבב, מפזרים סודה לשתיה, ולאחר מכן טפטוף בחומץ, תמצית חמאה, ותמצית וניל. מערבבים רק עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
טעם חמאה חיקויטעם חמאה חיקוי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות במרכז וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא יחד 3 כפות קמח עם חלב עד חלקה. מביאים רק לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים עד מעובה, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין. בקערה, מחית יחד 1 כוס ירקות קיצור עם 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל עד משולב היטב, לאט לאט בתערובת חלב מקורר עם מיקסר חשמלי, על 1 כף בכל פעם. לנצח עד הציפוי הוא רך, 1 עד 2 דקות יותר. כפור את שכבות העוגה מקורר עם ציפוי, ומפזרים עוגה עם קוקוס ואגוזים קצוצים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך