עוגת קטיפה שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קטיפה, עוגת קטיפה שוקולד, ו עוגת שוקולד קטיפה אדומה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת מתכת מרובע 8 אינץ', קו עם נייר קלף וחמאה שוב. תניח בצד.
הפוך עוגה: בסיר קטן, להמיס שוקולד, חמאה ו frache קרם על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
באמצעות מיקסר חשמלי, עם מצורף להקציף במידת האפשר, להכות ביצים, סוכר וניל עד עבה. מנפים קמח ואבקת אפייה לתערובת ומקפלים פנימה. מקפלים בתערובת שוקולד.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
תן מגניב בקצרה במחבת, ואז להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך מילוי: בסיר קטן, להמיס קרם frache וחמאה על חום בינוני; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשוקולד עד מומס. מערבבים בסוכר' ממתקים וברנדי.
בואו להתקרר, ואז לקרר עד עבה, כ -30 דקות.
פיצול עוגה אופקית, באמצעות סכין משונן ארוך.
להעביר חצי מגש; להפיץ מילוי עבה. למעלה עם שכבה אחרת.
מורחים מילוי שנותר על גבי הצדדים.
הפוך כיסוי: בקערה, להמיס שוקולד בתנור מיקרוגל, ערבוב. מערבבים בסירופ זהב.
העברה לשקית פלסטיק גדולה ומקרר עד המשרד מספיק כדי לגלגל.
לקשט עוגה: אבק קל משטח עבודה עם אבקת קקאו, ולאחר מכן מניחים ציפוי שוקולד על גבי. ציפוי שוקולד אבק עם קקאו יותר להתגלגל החוצה עם מערוך, הרמת לעתים קרובות כדי לוודא ציפוי לא מקל. להרים ולאסוף את הכיסוי, ואז לעטוף אותו על העוגה, לחיצה בעדינות על הצדדים של העוגה. חתוך כל עודף בבסיס עם סכין חדה.
אבק קל העליון של עוגה עם אבקת קקאו. סירופ זהב באופן אקראי על עוגה. לחץ זהב עלה נגד סירופ, ואז להמריא להשאיר נקודות קטנות של זהב על גבי עוגה.