קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה שוקולד

עוגת קטיפה שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קטיפה, עוגת קטיפה שוקולד, ו עוגת שוקולד קטיפה אדומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת מתכת מרובע 8 אינץ', קו עם נייר קלף וחמאה שוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הפוך עוגה: בסיר קטן, להמיס שוקולד, חמאה ו frache קרם על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מיקסר חשמלי, עם מצורף להקציף במידת האפשר, להכות ביצים, סוכר וניל עד עבה. מנפים קמח ואבקת אפייה לתערובת ומקפלים פנימה. מקפלים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן מגניב בקצרה במחבת, ואז להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפוך מילוי: בסיר קטן, להמיס קרם frache וחמאה על חום בינוני; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשוקולד עד מומס. מערבבים בסוכר' ממתקים וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בואו להתקרר, ואז לקרר עד עבה, כ -30 דקות.
9
פיצול עוגה אופקית, באמצעות סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
להעביר חצי מגש; להפיץ מילוי עבה. למעלה עם שכבה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים מילוי שנותר על גבי הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
הפוך כיסוי: בקערה, להמיס שוקולד בתנור מיקרוגל, ערבוב. מערבבים בסירופ זהב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
העברה לשקית פלסטיק גדולה ומקרר עד המשרד מספיק כדי לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
14
לקשט עוגה: אבק קל משטח עבודה עם אבקת קקאו, ולאחר מכן מניחים ציפוי שוקולד על גבי. ציפוי שוקולד אבק עם קקאו יותר להתגלגל החוצה עם מערוך, הרמת לעתים קרובות כדי לוודא ציפוי לא מקל. להרים ולאסוף את הכיסוי, ואז לעטוף אותו על העוגה, לחיצה בעדינות על הצדדים של העוגה. חתוך כל עודף בבסיס עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
אבק קל העליון של עוגה עם אבקת קקאו. סירופ זהב באופן אקראי על עוגה. לחץ זהב עלה נגד סירופ, ואז להמריא להשאיר נקודות קטנות של זהב על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סירופ זהבסירופ זהב
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
16
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1גיליוןהעברת עלה זהב, אופציונליתהעברת עלה זהב, אופציונלית113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סירופ זהוב, בתוספת יותר לסיוםסירופ זהוב, בתוספת יותר לסיום198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בתוספת יותר למחבתחמאה ללא מלח, בתוספת יותר למחבת1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק או מריר, או תערובת, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק או מריר, או תערובת, קצוץ דק