קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה שוקולד

עוגת קטיפה שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קטיפה, עוגת קטיפה שוקולד, ו עוגת שוקולד קטיפה אדומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת מתכת מרובע 8 אינץ', קו עם נייר קלף וחמאה שוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הפוך עוגה: בסיר קטן, להמיס שוקולד, חמאה ו frache קרם על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מיקסר חשמלי, עם מצורף להקציף במידת האפשר, להכות ביצים, סוכר וניל עד עבה. מנפים קמח ואבקת אפייה לתערובת ומקפלים פנימה. מקפלים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן מגניב בקצרה במחבת, ואז להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הפוך מילוי: בסיר קטן, להמיס קרם frache וחמאה על חום בינוני; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשוקולד עד מומס. מערבבים בסוכר' ממתקים וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
בואו להתקרר, ואז לקרר עד עבה, כ -30 דקות.
9
פיצול עוגה אופקית, באמצעות סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
להעביר חצי מגש; להפיץ מילוי עבה. למעלה עם שכבה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
מורחים מילוי שנותר על גבי הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
12
הפוך כיסוי: בקערה, להמיס שוקולד בתנור מיקרוגל, ערבוב. מערבבים בסירופ זהב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
העברה לשקית פלסטיק גדולה ומקרר עד המשרד מספיק כדי לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
14
לקשט עוגה: אבק קל משטח עבודה עם אבקת קקאו, ולאחר מכן מניחים ציפוי שוקולד על גבי. ציפוי שוקולד אבק עם קקאו יותר להתגלגל החוצה עם מערוך, הרמת לעתים קרובות כדי לוודא ציפוי לא מקל. להרים ולאסוף את הכיסוי, ואז לעטוף אותו על העוגה, לחיצה בעדינות על הצדדים של העוגה. חתוך כל עודף בבסיס עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
אבק קל העליון של עוגה עם אבקת קקאו. סירופ זהב באופן אקראי על עוגה. לחץ זהב עלה נגד סירופ, ואז להמריא להשאיר נקודות קטנות של זהב על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סירופ זהבסירופ זהב
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
16
מגישים בטמפרטורת החדר.