עוגת קינמון פקאן
עוגת קינמון פקאן דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 32 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם קינמון טחון, קורנפלור, סוכר חום זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגיות קינמון, עוגת פקאן עוגיות חמאה, ו עוגיות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולהבלנד.
תוסיף חמאה. מחית עם גב של forkuntil צורות ארוחה גסה. שימוש בקצות האצבעות, עבודה בצק עד חלקה; צורה לדיסק.לעטוף בניילון וצינה עד המשרד אבללאכלום, כ -30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור; preheatto 163°. עבור טריזים, בצורת בצק into2 דיסקים.
מניחים על 2 גיליונות אפייה כבדים;מכסים בפלסטיק. לשטח עד 10-inchrounds.
מפזרים פקאנים קצוצים, ולאחר מכן rawsugar; הקש לדבוק. עבור עוגיות עגולות, לעצב בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; לארגן on2 גיליונות אפייה כבדים, מרווח 2 inchesapart. מכסים זכוכית חלקה תחתית עםפלסטיק. באמצעות זכוכית, לחץ על כל כדור בצק לעגל 2 אינץ'.
חותכים עם cookiecutter מסולסל, אם תרצה בכך.
מברשת עם זיגוג; העליון עםחצי יכול ומפזרים סוכר גלם.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד הזהב, על 30 דקות עבור סיבובים גדולים 22 דקות עבור סיבובים קטנים. סיבובים גדולים מגניבים על יריעות 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד ל 16 טריזים. לקרר את כל העוגיות לחלוטין על גיליונות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
* סוכר הנקרא גם טורבינדו או דמררה; זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון טבעי.