עוגת קמח תירס שקדים עם אפרסק ופרי Compote
עוגת קמח תירס שקדים עם אפרסק ופרותי יער עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שקדים ריקוטה פאונד עם קומפוט ברי, עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון, ו וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° וחמאה 8 1/2 - על ידי 4 1/2 - על ידי מחבת כיכר 3 אינץ'. שים רצועת 24 על 3 1/2 אינץ ' של נייר שעווה לאורך מרכז המחבת (כדי להקל על חשיפה), עוזב את הבליטה על כל קצה.
לטאטא יחד קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, ומלח.
טוחנים שקדים דק עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון ומערבבים לתערובת קמח תירס.
לנצח חמאה הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב. לנצח ביצים 1 בכל פעם עד רק מעורבב, ואז להכות וניל. (
מוסיפים תערובת קמח תירס ומערבבים ומקפלים עד רק בשילוב.
להעביר את הבלילה למחבת כיכר, החלקה למעלה, ואופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, על 1 שעה. עוגה מגניבה במחבת על מדף 5 דקות. שחרר קצוות עם סכין, ולאחר מכן השתמש ברצועות כדי להרים את העוגה בזהירות מחבת על מתלה.