עוגת קפה או ' שוקו-עקרת בית למחצה
או ' שוקו קפה עוגה-חצי עקרת בית דורש על 6 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גלידת קפה ליטר, עוגיות שוקולד, גלידת שוקולד ליטר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה די רע. עוגת רום-עקרת בית למחצה, מקסיקלי אנצ'ילדות-עקרת בית למחצה, ו אורז צבעוני-עקרת בית למחצה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הניחו את הגלידה על השיש למשך כ-30 עד 45 דקות לריכוך, אך לא להמיס.
מרסקים את העוגיות במעבד מזון יחד עם החמאה.
מרססים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול ומרפדים אותה בנייר שעווה כך שהנייר יכסה את הצדדים ויהיה גבוה יותר מהתבנית. הנייר צריך ליפול על דפנות התבנית. לחץ על העוגיות המרוסקות לתחתית התבנית ליצירת שכבה עבה. אל תאפשר לעוגיות לעלות בצדדים.
שכבו את הגלידה לפי הסדר שאתם מעדיפים. (אני בדרך כלל עושה קפה, שוקולד, ואז וניל.) החלק כל שכבה לפני ששופכים את הטעם הבא של הגלידה ליצירת משטח ישר לשכבה הבאה. ממלאים את התבנית בשכבה האחרונה כך שהגלידה תהיה מפולסת עם דפנות התבנית.
מכסים בניילון ומכניסים למקפיא עד שהגלידה יציבה ומוצקה, לפחות 5 עד 6 שעות. (בדרך כלל אני מתחיל את זה בבוקר כדי לשמש קינוח אחרי ארוחת הערב.)
לאחר שהגלידה יציבה ומוצקה הסר את הניילון. טובלים את המחבת במים חמים כדי להקל על ההסרה, אך אל תתנו למים להיכנס לתבנית. הפוך על צלחת דקורטיבית, בעזרת נייר השעווה כדי להקל על העוגה מהתבנית.
מסירים את נייר השעווה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "