קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קפה או ' שוקו-עקרת בית למחצה

עוגת קפה או ' שוקו-עקרת בית למחצה
או ' שוקו קפה עוגה-חצי עקרת בית דורש על 6 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גלידת קפה ליטר, עוגיות שוקולד, גלידת שוקולד ליטר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה די רע. עוגת רום-עקרת בית למחצה, מקסיקלי אנצ'ילדות-עקרת בית למחצה, ו אורז צבעוני-עקרת בית למחצה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הניחו את הגלידה על השיש למשך כ-30 עד 45 דקות לריכוך, אך לא להמיס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2
מרסקים את העוגיות במעבד מזון יחד עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מרססים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול ומרפדים אותה בנייר שעווה כך שהנייר יכסה את הצדדים ויהיה גבוה יותר מהתבנית. הנייר צריך ליפול על דפנות התבנית. לחץ על העוגיות המרוסקות לתחתית התבנית ליצירת שכבה עבה. אל תאפשר לעוגיות לעלות בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
שכבו את הגלידה לפי הסדר שאתם מעדיפים. (אני בדרך כלל עושה קפה, שוקולד, ואז וניל.) החלק כל שכבה לפני ששופכים את הטעם הבא של הגלידה ליצירת משטח ישר לשכבה הבאה. ממלאים את התבנית בשכבה האחרונה כך שהגלידה תהיה מפולסת עם דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מכסים בניילון ומכניסים למקפיא עד שהגלידה יציבה ומוצקה, לפחות 5 עד 6 שעות. (בדרך כלל אני מתחיל את זה בבוקר כדי לשמש קינוח אחרי ארוחת הערב.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
לאחר שהגלידה יציבה ומוצקה הסר את הניילון. טובלים את המחבת במים חמים כדי להקל על ההסרה, אך אל תתנו למים להיכנס לתבנית. הפוך על צלחת דקורטיבית, בעזרת נייר השעווה כדי להקל על העוגה מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מסירים את נייר השעווה ומגישים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "