קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קפה או ' שוקו-עקרת בית למחצה

עוגת קפה או ' שוקו-עקרת בית למחצה
או ' שוקו קפה עוגה-חצי עקרת בית דורש על 6 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גלידת קפה ליטר, עוגיות שוקולד, גלידת שוקולד ליטר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה די רע. עוגת רום-עקרת בית למחצה, מקסיקלי אנצ'ילדות-עקרת בית למחצה, ו אורז צבעוני-עקרת בית למחצה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הניחו את הגלידה על השיש למשך כ-30 עד 45 דקות לריכוך, אך לא להמיס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2
מרסקים את העוגיות במעבד מזון יחד עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מרססים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול ומרפדים אותה בנייר שעווה כך שהנייר יכסה את הצדדים ויהיה גבוה יותר מהתבנית. הנייר צריך ליפול על דפנות התבנית. לחץ על העוגיות המרוסקות לתחתית התבנית ליצירת שכבה עבה. אל תאפשר לעוגיות לעלות בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
שכבו את הגלידה לפי הסדר שאתם מעדיפים. (אני בדרך כלל עושה קפה, שוקולד, ואז וניל.) החלק כל שכבה לפני ששופכים את הטעם הבא של הגלידה ליצירת משטח ישר לשכבה הבאה. ממלאים את התבנית בשכבה האחרונה כך שהגלידה תהיה מפולסת עם דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מכסים בניילון ומכניסים למקפיא עד שהגלידה יציבה ומוצקה, לפחות 5 עד 6 שעות. (בדרך כלל אני מתחיל את זה בבוקר כדי לשמש קינוח אחרי ארוחת הערב.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
לאחר שהגלידה יציבה ומוצקה הסר את הניילון. טובלים את המחבת במים חמים כדי להקל על ההסרה, אך אל תתנו למים להיכנס לתבנית. הפוך על צלחת דקורטיבית, בעזרת נייר השעווה כדי להקל על העוגה מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסירים את נייר השעווה ומגישים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "