עוגת קפה באביב
עוגת קפה באביב עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 169 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו ביצים, ריבס, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. עוגת ספרינג ספרינג, עוגת מערבולת האביב, ו ספל קינמון קפה עוגת עם קפה-תאומה נוסף מתוק & שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר שלבו את התותים, הריבס והסוכר; תן לעמוד במשך 15 דקות.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת הפירות. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב קמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה; חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה מקציפים ביצים, חלב חמאה ותמצית; מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים היטב.
מורחים מחצית מהבלילה ל -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. כף בזהירות את תערובת הפירות מעל. כף את הבלילה שנותרה מעל תערובת הפירות.
לציפוי, שלבו סוכר וקינמון; חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "