עוגת קפה ללא גלוטן עם ציפוי Streusel
עוגת קפה ללא גלוטן עם ציפוי Streusel עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 166 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רסק תפוחים, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 437 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel, מתכון עוגת אפרסק ללא גלוטן עם ציפוי Streusel, ו עוגת קפה streusel ללא גלוטן דובדבן משמש (או טארט) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. לרסס צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם שמן בישול.
מערבבים יחד את הקמח, מסטיק xanthan (במידת הצורך), אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. תניח את זה בצד.הקרם יחד את הסוכר המקצר ומגורען בקערה גדולה, עם מערבל במהירות בינונית, במשך כ 5 דקות, עד צורות הדבק מרקם. לגרד את הצדדים של קערת ערבוב לפי הצורך.
מוסיפים את תערובת תחליפי הביצים, רסק תפוחים, חלב קוקוס ווניל לסוכר המוקרם. להתמזג עם מיקסר במהירות בינונית-נמוכה במשך 2 עד 3 דקות.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח להתמזג על מהירות בינונית, על 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת האפייה, להפיץ אותו לצדדים של pan.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את קמח שיבולת שועל וסוכר חום, באמצעות חותך מאפה או מזלג מאפה.
חותכים את התקצור לחתיכות בגודל כף. השתמש חותך מאפה לעבוד קיצור לתוך הקמח.להתפורר ציפוי streusel מעל הבלילה.
אופים ב 177° במשך 32 עד 36 דקות.