קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה סריג תפוחים מזוגגת

עוגת קפה סריג תפוחים מזוגגת
עוגת קפה סריג תפוח מזוגגת דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים טעימים זהובים, קליפת תפוז, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגת קפה סריג תפוחים מזוגגת, עוגת קפה סריג דובדבנים, ו עוגת קפה מזוגגת.

הוראות

1
מניחים 2 כפות מים חמים בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
מערבבים חלב, סוכר, חמאה, ומלח בסיר בינוני על חום בינוני נמוך רק עד הסוכר מתמוסס וחמאה נמס (תערובת צריכה להיות רק חם). לגרד תערובת חלב לתוך קערה גדולה; מגניב לפושר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
להקציף בתערובת שמרים, חלמונים, קליפת תפוז, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלמון ביצהחלמון ביצה
תבליניםתבלינים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים 2 כוסות קמח; מערבבים עם מרית גומי עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש עד חלק ומשיי, זרועים יותר קמח על ידי כפות על פי הצורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
מניחים בקערה גדולה ונקייה. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
8
מקום באזור חם ללא טיוטה; בואו לעלות עד אור וכמעט הוכפל נפח, על 2 1/2 שעות.
1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים סוכר חום. מבשלים עד צורות רוטב גרגירי עבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רוטברוטב
3
מערבבים בתפוחים. מבשלים עד תפוחים הם במכרז ורוטב מצטמצם זיגוג, זורק לעתים קרובות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
רוטברוטב
4
מערבבים בכל קליפה מגוררת ותבלינים. מילוי מגניב לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
5
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; תרסיס עם תרסיס nonstick. להפוך את הבצק על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מרדדים למלבן 14x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מפזרים פירורי עוגיות ברצועה 4 אינץ 'רחב במרכז למטה, משאיר גבול 1/2 אינץ' בחלק העליון והתחתון. מסדרים תפוחים עם כל מיצים על גבי פירורים. החל 1/2 אינץ 'מכל צד ארוך של תפוחים, לחתוך ישר לקצה של בצק במרווחים של 1 אינץ', מה שהופך על 13 רצועות בכל צד. מקפלים רצועות בצק לסירוגין על זווית קלה על מילוי, ויוצרים סריג. אטמו קצוות פתוחים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
תפוחתפוח
בצקבצק
8
להחליק לסכל עם בצק על גיליון אפייה גדול rimmed; לסכל לקצץ. לכסות את העוגה באופן רופף עם פלסטיק ומגבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מניחים את העוגה באזור חם ללא טיוטה; לתת לבצק לעלות עד אור ונפוח, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים עוגה חשופה עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות. בעדינות להפעיל מרית מתחת לעוגה כדי לשחרר מנייר כסף. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
מערבבים אבקת סוכר 2 כפות מיץ תפוזים בקערה קטנה כדי להתמזג, הוספת מיץ יותר על ידי 1/2 כפית אם עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
טפטוף זיגוג על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
3
חותכים לרוחב לפרוסות.
4
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים