עוגת קפה פטל-גבינה היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, סודה לאפייה, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת פטל קפה, עוגת גבינת שמנת פטל קפה, ו עוגת גבינת שמנת פטל קפה.
הוראות
1
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים ביצים, חלב ווניל, מכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
חלב
3
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת גבינת שמנת, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קמח לכל מטרה
4
מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'. מנה קטנה עם שימורים, ומערבלת עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
משמר
מורחים
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד העוגה מתחילה לעזוב צדדים של מחבת. מגניב מעט, ומפזרים אבקת סוכר.