עוגת קפה פטל-שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה פטל שקדים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, שקדים, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קפה שקדים פטל, שקדים ללא גלוטן ועוגת קפה פטל, ו עוגת קפה גבינת שמנת שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ ' עגול או מחבת מרובעת עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה בינונית, היכו 3/4 כוס חלב, 1/2 כוס חמאה מומסת, הוניל, 1/2 כפית שקדים ואת הביצה עם חוט להקציף או כף עד מעורבב היטב. מערבבים קמחים, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. בעדינות לקפל פטל.
מפזרים שקדים באופן שווה על הבלילה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד למעלה הוא חום זהוב בהיר וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג על עוגת קפה חמה.