עוגת קפה קרמל פירור
עוגת קפה קרמל פירור יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 7 מנות . מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם פלוס 2 כפות. קמח, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל פירור קפה, עוגת קפה פירורים גדולה, ו קפה פירור עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° וחמאה 9 אינץ', מחבת אפייה מרובעת.
מערבבים חמאה וסוכריות בקערה קטנה למיקרוגל ומיקרוגל על בינוני (50%) כוח 2 דקות. מערבבים, ואם התערובת היא עדיין נוקשה, להמשיך לבשל בעוצמה בינונית במרווחים של 30 שניות ומערבבים רק עד נמס וחלק.
מערבבים קמח, סוכר חום ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם אצבעות.
מוסיפים תערובת קרמל; מערבבים עם מזלג עד מתפורר. תניח בצד.
הכן את הבלילה: לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, על 5 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם עד מעורבב היטב.
מערבבים תמצית וניל שמנת חמוצה במהירות נמוכה עד incorporated.
מוסיפים תערובת קמח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה רק עד מעורבב. לגרד חצי מהבלילה למחבת מוכנה. להתפורר חצי streusel על גבי. כפית נותרת הבלילה על גבי, מתפשט בעדינות. קרומבל שנותר streusel על גבי.
אופים כ 50 דקות או עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
תן מגניב מעט לפחות 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.