עוגת קפה קרמל פירור יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 7 מנות . מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם פלוס 2 כפות. קמח, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל פירור קפה, עוגת קפה פירורים גדולה, ו קפה פירור עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° וחמאה 9 אינץ', מחבת אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים חמאה וסוכריות בקערה קטנה למיקרוגל ומיקרוגל על בינוני (50%) כוח 2 דקות. מערבבים, ואם התערובת היא עדיין נוקשה, להמשיך לבשל בעוצמה בינונית במרווחים של 30 שניות ומערבבים רק עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו מגניב במשך 5 דקות.
3
מערבבים קמח, סוכר חום ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת קרמל; מערבבים עם מזלג עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
הכן את הבלילה: לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
קרם חמאה וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, על 5 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים תמצית וניל שמנת חמוצה במהירות נמוכה עד incorporated.
מוסיפים תערובת קמח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה רק עד מעורבב. לגרד חצי מהבלילה למחבת מוכנה. להתפורר חצי streusel על גבי. כפית נותרת הבלילה על גבי, מתפשט בעדינות. קרומבל שנותר streusel על גבי.