עוגת קפה שקדים-אפרסק
עוגת קפה אפרסק-שקדים היא ללא גלוטן וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם יוגורט שמנת וניל דל שומן, ביצה או, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שקדים-אפרסק-קיפול על קפה, עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון, ו עוגת קפה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. תרסיס מחבת עגולה, 8x1 1/2 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים חלב, ביצה, שמן ושקדים לחלץ בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים ביסוויק וסוכר עד Bisquick הוא רטוב (הבלילה תהיה גבשושי).
מערבבים אפרסקים ויוגורט, כף על הבלילה. לסובב בקלילות עם סכין.
מפזרים סוכר ושקדים חומים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס בעוגה ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.