עוגת קפוצ'ינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפוצ'ינו Bundt. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ביצים, שוקולד, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קפוצ'ינו, עוגת קפוצ'ינו כתומה, ו בראוניז עוגת קפוצ'ינו.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גריז וקמח מחבת 12 כוסות.
בקערה, לטאטא קמח, סודה לשתיה, סוכר ומלח. במחבת, להקציף שמן, חמאה, 2 כפות. קקאו, 3 כפות. אבקת אספרסו, 2 כף. קינמון ומים 1 כוס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב. בקערה, להקציף ביצים, שמנת חמוצה ווניל.
מערבבים תערובת קקאו לתוך תערובת קמח. מקפלים בתערובת ביצים.
יוצקים לתוך מחבת Bundt, החלקה למעלה.
אופים עד ששיפוד מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 33 דקות.
תן מגניב על מתלה חוט במשך 10 דקות; להסיר מחבת.
להקציף 1/4 כפית. כל קקאו, אבקת אספרסו וקינמון. בקערה חסינת חום להגדיר מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, להמיס שוקולד עם חמאה.
הסר מהחום; תן להתקרר. בקערה, מקציפים סוכר וחלב של ממתקים. מערבבים בתערובת שוקולד.
טפטוף זיגוג על עוגה. לנפות תערובת קקאו מעל; לעמוד עד זיגוג מוגדר.