עוגת קראנץ' תפוזים
בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קראנץ' תפוזים , עוגת קראנץ' תפוזים ועוגת קראנץ' תפוזים מחדר הבועה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 10 אינץ'.
קרם חמאה או מרגרינה ו-1 כוס סוכר.
מוסיפים ביצים, ומקציפים היטב במיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מערבבים פנימה שמנת חמוצה ווניל.
מערבבים קמח וסודה לשתייה: מוסיפים לתערובת המוקרמת, מערבבים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה צימוקים, אגוזי מלך וקליפת תפוז.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים במשך 60 דקות, או עד שקופית עץ יוצאת נקייה. מצננים את העוגה בתבנית במשך 5 דקות.
ממיסים 1/2 כוס סוכר במיץ תפוזים.
יוצקים על העוגה החמה. מצננים לחלוטין במחבת.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה וטעימה.