עוגת קרם אירי
עוגת קרם אירי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך תערובת עוגה, ליקר שמנת אירי, תערובת פודינג וניל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קרם אירי, עוגת קרם אירי, ו בייליס עוגת קרם אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מפזרים אגוזים קצוצים באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה ותערובת פודינג.
מערבבים ביצים, 1/4 כוס מים, 1/2 כוס שמן ו 3/4 כוס ליקר שמנת אירי. לנצח במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
יוצקים את הבלילה מעל אגוזים במחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת, ואז להתהפך על צלחת הגשה. זין למעלה וצדדים של עוגה. זיגוג כפית מעל ומברשת על צידי העוגה. אפשר לספוג זיגוג חוזר עד כל זיגוג משמש למעלה.
כדי להפוך את זיגוג: בסיר, לשלב חמאה, 1/4 כוס מים 1 כוס סוכר. מביאים לרתיחה ולהמשיך רותחים במשך 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ומערבבים 1/4 כוס שמנת אירית.