קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בוסטון קרם עוגה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 364 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, וניל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. פתח 1 ביצה על מפריד הביצים כדי להפריד את החלמון מן הלבן; ואז להפריד את הביצה השנייה. (שמור את הלבנים למתכון אחר. בקערה קטנה, מניחים את החלמונים. הכה את החלמונים עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב. מערבבים 1 1/2 כוסות חלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר 2 ליטר, מערבבים 1/3 כוס סוכר מגורען, קורנפלור ו 1/8 כפית מלח עד מעורב. בהדרגה מערבבים תערובת ביצה לתוך תערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים 2 כפיות וניל. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של מילוי כדי למנוע שכבה קשה להרכיב על גבי. מקררים לפחות 2 שעות עד סט אבל לא יותר מ 24 שעות. בזמן המילוי הוא מצמרר, להמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים את התנור ל 177°. ספריי רק בתחתית מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הבלילה מהצד והתחתון של קערה עם מרית גומי. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, לעצור מדי פעם כדי לגרד קערה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים הבלילה לתוך המחבת; להשתמש מרית גומי כדי לגרד הבלילה מהקערה, להפיץ את הבלילה באופן שווה במחבת וחלק העליון של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים כ 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה קירור 20 דקות, ולאחר מכן להסיר על מתלה קירור כדי לסיים קירור לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בסיר 1 ליטר, להמיס 3 כפות חמאה והשוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. בינתיים, בכוס מדידה כוס 1 כוס, מיקרוגל המים שנחשפו על גבוה 15 עד 30 שניות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר תערובת שוקולד מחום. מערבבים את אבקת הסוכר ו 3/4 כפית וניל. מערבבים 3 כפות מים חמים. מערבבים במים נוספים, 1 כפית בכל פעם, עד הדובדבן הוא חלק ודק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
כדי לפצל את העוגה אופקית לשניים, לסמן את נקודות האמצע סביב הצד של העוגה עם קיסמים. באמצעות קיסמים כמדריך, לחתוך את העוגה עם סכין ארוכה, חדה, באמצעות תנועה הלוך ושוב. על צלחת הגשה, מניחים את השכבה התחתונה עם הצד לחתוך למעלה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מורחים מילוי על השכבה התחתונה. למעלה עם החלק העליון של העוגה, בצד לחתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים זיגוג מעל העוגה, באמצעות מרית מתכת או גב כף, לתת קצת זיגוג לטפטף למטה בצד העוגה. מקררים חשופים עד ההגשה. אחסן כל עוגה שנותרה מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט