קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קרם ברולה אוכמניות

עוגת קרם ברולה אוכמניות
עוגת אוכמניות עם קרם ברולה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Crème Brûlée טארט, עוגת קוקוס עם קרם ברולה, ו אפרסק קרם ברולה טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים במשך כ 20 דקות, עד הקרום מוגדר רק משחימים קלות אם בכלל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
5
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בסיר לא-מגיב בינוני בעל תחתית כבדה, קרם חום מעל חום בינוני-נמוך במשך 15 דקות, ערבוב כדי להבטיח שזה לא לשרוף; אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים 1/4 כוס שמנת כבדה לביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מערבבים יחד. לאט להוסיף שמנת חמה לתערובת ולהוסיף סוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מערבבים היטב.
10
מורחים בעדינות את אוכמניות משמר על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי מקורר, בשכבה דקה. בעדינות לשפוך את רפרפת מעל הריבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
משמרמשמר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
אופים במשך 40 דקות או עד התערובת היא כמעט להגדיר במרכז (זה עדיין צריך להתנועע כאשר מזועזע).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות.
13
מפזרים את הסוכר 1/2 כוס הנותרים בשכבה דקה, אפילו מעל מילוי פודינג אפוי. כדי לקרמל את הסוכר, להדליק לפיד פרופאן ולהחזיק אותו כך הלהבה רק נוגע פני השטח. להתחיל במרכז ולנוע החוצה לכיוון הקצוות של קליפת טארט. אם הסוכר מתחיל לשרוף, למשוך את הלפיד משם ולנשוף על הסוכר כדי לכבות את הלהבה. למעלה עם אוכמניות מסוכרות. צא מתחתית המחבת ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מברשת קלות את האוכמניות עם סירופ תירס רול בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Feret למברט בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.