עוגת קרם ברולה אוכמניות
עוגת אוכמניות עם קרם ברולה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Crème Brûlée טארט, עוגת קוקוס עם קרם ברולה, ו אפרסק קרם ברולה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים.
אופים במשך כ 20 דקות, עד הקרום מוגדר רק משחימים קלות אם בכלל.
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
בסיר לא-מגיב בינוני בעל תחתית כבדה, קרם חום מעל חום בינוני-נמוך במשך 15 דקות, ערבוב כדי להבטיח שזה לא לשרוף; אל תתנו לרתיחה.
מוסיפים 1/4 כוס שמנת כבדה לביצים מוכות.
מערבבים יחד. לאט להוסיף שמנת חמה לתערובת ולהוסיף סוכר 1/2 כוס.
מורחים בעדינות את אוכמניות משמר על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי מקורר, בשכבה דקה. בעדינות לשפוך את רפרפת מעל הריבות.
אופים במשך 40 דקות או עד התערובת היא כמעט להגדיר במרכז (זה עדיין צריך להתנועע כאשר מזועזע).
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות.
מפזרים את הסוכר 1/2 כוס הנותרים בשכבה דקה, אפילו מעל מילוי פודינג אפוי. כדי לקרמל את הסוכר, להדליק לפיד פרופאן ולהחזיק אותו כך הלהבה רק נוגע פני השטח. להתחיל במרכז ולנוע החוצה לכיוון הקצוות של קליפת טארט. אם הסוכר מתחיל לשרוף, למשוך את הלפיד משם ולנשוף על הסוכר כדי לכבות את הלהבה. למעלה עם אוכמניות מסוכרות. צא מתחתית המחבת ותגיש.
מברשת קלות את האוכמניות עם סירופ תירס רול בסוכר.