עוגת קרם גרנולה שוקולד קפוא
עוגת קרם גרנולה שוקולד קפוא היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני דגני קקאו, וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת קרם גרנולה שוקולד קפוא, עוגת גלידת אוריאו שוקולד קפוא, ו עוגת שוויצרי קפוא רול גלידה סנדוויץ עוגה.
הוראות
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד. בקערה גדולה, לנצח שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים 3/4 כוס של קצפת באופן שווה בתחתית המחבת.
מניחים 3 גרנולה thins, צד שוקולד למעלה, על גבי שמנת. למעלה עם 3/4 כוס קצפת.
מפזרים 1/2 כוס הדגנים באופן שווה מעל.
מורחים 3/4 כוס של קצפת על דגנים.
חזור על שכבות עם 3 גרנולה thins ו 3/4 כוס קצפת. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס דגנים, 3/4 כוס קצפת 3 גרנולה thins. כיסוי רופף עם ניילון נצמד. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
כדי לשרת, לתת עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות.
מקום המגיש מגש הפוך על פני מחבת; להפוך מגש ומחבת מעל.
הסר מחבת רדיד. לשבור גרנולה הנותרים דק לחתיכות; מפזרים מעל. עם סכין חדה, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'.