עוגת קרם מוקה שוקולד בקערה אחת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מים, סירופ שוקולד, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות מוקה עם מילוי שוקולד-רום, בייקון שוקולד Mochan גלידה עוגה-פחמימות נמוכות & ללא גלוטן, ו מוקה מוס אנג'ל עוגת מזון עם שוקולד קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
To prepare cake, lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Combine flour and next 6 ingredients (through salt) in a large bowl.
Add mayonnaise and oil; beat with a mixer at low speed until well blended. Slowly add brewed coffee and vanilla; beat with a mixer at low speed 1 minute or until well blended. Stir in chocolate; pour batter into a 13 x 9-inch baking pan coated with cooking spray.
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool completely in pan on a wire rack.
To prepare mocha cream, combine water and coffee granules in a large bowl; stir until granules dissolve.
Add marshmallow creme; beat with a mixer at low speed until smooth. Fold in whipped topping.
Spread mocha cream over top of cake; drizzle with chocolate syrup. Chill until ready to serve.