עוגת קרם סטאוט שוקולד מריר
עוגת קרם סטאוט שוקולד כהה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, קצפת, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שכבות שוקולד גבוהה, כהה ומוצקה, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו כריך גלידת סטאוט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
קליפה אפויה, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לבשל חלב, בירה ותערובת פודינג על חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק.
יוצקים לתוך קערה בינונית; לכסות את פני השטח של פודינג עם לעטוף פלסטיק. מקררים כ 2 שעות או עד קר.
כפית ולהפיץ תערובת פודינג באופן שווה לתוך הקרום. מקררים לפחות 4 שעות עד הסט.
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית צוננת, להכות מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מקשטים עם שבבי שוקולד, אם תרצה. חנות מכוסה במקרר.