עוגת קרם קוקוס דקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם קוקוס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 543 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכו לחנות ותביאו רום, סוכר קוקוס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת קוקוס-דקלי סוכר, Ginataang ubod (לב של דקל בקרם קוקוס), ו פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר.
הוראות
כדי להפוך את העוגה, למקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים את התנור ל 177°. משמנים את הצדדים של מחבתות העוגה ומניחים את תחתית נייר קלף.
כדי טוסט הקוקוס, להגדיר צלחת ליד התנור.
מורחים את הקוקוס במחבת כבדה רחבה ומערבבים כל הזמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל לצבוע מעט. הנמיכו את החום (ברגע שהקוקוס חם, הוא נשרף בקלות) והמשיכו לבחוש עד שרוב הקוקוס הוא חום זהוב בהיר עם כמה לבן. (לעתים קרובות אני לוקח את המחבת את החום קצת מוקדם ולהמשיך לערבב, נותן החום שיורית מן טוסט מחבת הקוקוס לאט יותר ובאופן שווה.) מיד לגרד את הקוקוס על הצלחת כדי לעצור את זה בראונינג, מגניב לחלוטין לפני השימוש.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח, ואז לנפות אותו שלוש פעמים. תניח בצד.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים יחד בקצרה לשלב את הלבנים והחלמונים. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה אחרת, לשלב את החמאה, סוכר קוקוס, 1/3 כוס סוכר, וניל. הכה במהירות בינונית (או במהירות גבוהה אם משתמשים במערבל כף יד) עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. להכות את הביצים קצת בכל פעם, לוקח בערך 2 דקות כדי להוסיף את כולם.
מוסיפים רבע מתערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה רק עד שלא ניתן לראות קמח. עצור את המיקסר והוסף שליש מהחלב. הכה רק עד שהוא נספג. חזור פעמיים, הוספת רבע נוסף של הקמח ולאחר מכן שליש נוסף של החלב בכל פעם. לבסוף להוסיף את האחרון של הקמח ואת הקוקוסים קלויים. לגרד את הקערה לפי הצורך, ולהכות רק מספיק כדי לשלב את החומרים לאחר כל תוספת.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות ולהפיץ אותו ברמה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב את השכבות במחבתות על מתלה במשך כ 5 דקות, ואז unmold ו מגניב לחלוטין (צד ימין למעלה) על המדף.
מערבבים את מיץ הסיד, רום, מים, ו 1 כף סוכר בקערה קטנה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
כדי להרכיב את העוגה, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת.
להבריש אותו עם כשליש של סירופ רום.
כדי להפוך את המילוי, שוט את השמנת עם הסוכר עד שהוא פשוט מחזיק צורה רכה מאוד זה צריך להיראות מעט underwhipped. מקפלים את הקוקוס (לא קלוי).
מורחים את כל קרם הקוקוס על שכבת העוגה הרטובה.
מברישים את הצד הפחות נאה של שכבת העוגה השנייה עם חצי מסירופ הרום הנותר. הניחו את הצד הלח של העוגה על מילוי הקוקוס.
מברישים את החלק העליון של העוגה עם סירופ רום הנותרים.
לעטוף את העוגה בזהירות, כדי לשמור על צורתו. מקררים למשך מספר שעות לפחות, או למשך לילה, כדי לאפשר לקוקוס לספוג לחות מהקרם.
כדי לשרת, אתה יכול פשוט לנפות אבקת סוכר על העוגה רק לפני ההגשה, או שאתה יכול העליון את העוגה עם כף יד מקורמל או סוכר קוקוס עד 3 שעות לפני ההגשה: אם באמצעות סוכר דקל מגורד, מפזרים אותו על החלק העליון של העוגה באופן שווה ככל שתוכל. אם באמצעות סוכר קוקוס דביק (בלתי אפשרי לפזר ועבה מדי כדי להפיץ), לחמם אותו בעדינות בסיר קטן עד שהוא זורם כמו דבש, ואז לשפוך אותו על גבי העוגה ולהפיץ אותו עם מרית הדובדבן מחוממת.
כדי caramelize העליון, לטאטא את לפיד פרופאן על פני השטח מסוכר, תמיד להזיז אותו ולשמור מרחק מספיק כדי למנוע חריכה, עד הסוכר נמס, בועות, ולבסוף הופך ענבר אדמדם וברור. אם אתה לא מקבל ענבר אדמדם, הסוכר לא להקשיח כאשר הוא מתקרר. לפני ההגשה, מקררים את העוגה לפחות 15 דקות כדי להקשיח את החלק העליון; או מקררים עד כמה שעות, ומסירים מהמקרר 30 עד 60 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;