קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס עם קרום צבוע שוקולד

עוגת קרם קוקוס עם קרום צבוע שוקולד
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 117 גרם של שומן, וסך הכל 1445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוקוס, קרם כבד, קרם קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת קרם קוקוס עם קרום פירורי שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחצית העליונה של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, מערבבים את השוקולד עד מותך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את קליפת העוגה אפויה עד השפה עם שוקולד נמס. להפריש להתקרר ולהקשיח בטמפרטורת החדר או, חשוף, במקרר. בסיר גדול, להביא את החלב, קרם קוקוס, שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, במערבל מצויד מצורף מקצף (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד צהוב חיוור ורך. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לערבב את עמילן התירס, ואז בהדרגה לשפוך את תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסננים את התערובת בחזרה לסיר כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני גבוה עד עבה ופשוט רותחים. כאשר התערובת מתעבה, המקצף ישאיר סימני שביל על החלק התחתון של הסיר ואת התערובת תהיה כמה בועות גדולות רותחים עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החמאה. חצי למלא קערה גדולה עם מי קרח. השאר את הקערה המכילה את פודינג במי הקרח ולתת מגניב, ערבוב לעתים קרובות כדי לקרר את התערובת. כאשר פודינג הוא מגניב, מקציפים את השמנת עד נוקשה. מקפלים את הקצפת וקוקוס לתוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את התערובת לתוך מעטפת העוגה מצופה שוקולד להחליק את החלק העליון. קירור חשף לפחות 2 שעות. (או לקרר עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
מגישים קר.
8
במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את הקמח, מלח, וסוכר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. אתה עדיין אמור לראות את חתיכות החמאה. בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הפוך על משטח עבודה, לחלק את הבצק ב 1/2, וצורה לתוך 2 דיסקים עגולים, שטוחים. לעטוף בנפרד בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.) כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד. אם אתה רוצה, אתה יכול לגלגל את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה (flouring את הסדין התחתון ואת החלק העליון של הבצק לפני גלגול), מה שהופך את זה הרבה יותר קל להעביר למחבת מאוחר יותר. עם זאת, לא תוכל לבדוק את התקדמות הבצק בקלות. זה לגמרי תלוי בך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז מקבל מעגל טוב הולך מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, החזירו אותו למקרר למשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הכינו את הפאי או את מחבת הטארט בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. שוב, זה תלוי בך. כל בחירה תעבוד.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
13
כדי להעביר את הקרום למחבת, אנו מוצאים את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. אם משתמשים בנייר שעווה, לקלף את השכבה העליונה, להפוך את הקרום בעדינות לתוך המחבת, לקלף את הנייר הנותר. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
עבודה סביב השפה, להפוך את הקרום תחת עצמו (לא מתחת לשפת המחבת) כדי להפוך קצה עבה, לחיצה עליו בחוזקה על המחבת כדי להפחית הצטמקות. כדי לקשט את השפה, פשוט לחץ על כל זה עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. צ ' יל 20 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו החלק הפנימי של הקרום הצונן עם רדיד אלומיניום (לא להתהפך על השפה, אבל להשאיר את תוספת מזדקר כך שיש לך משהו להיאחז). מלא את נייר כל הדרך עד החלק העליון של הקליפה עם משקולות עוגה, אורז, או שעועית יבשה. (משקולות עוגה הן מתכת לשימוש חוזר או כדורי קרמיקה המחזיקים את הקרום במקום כפי שהוא אופה. אתה יכול לקנות אותם בחנויות אספקת בישול.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
אופים 25 עד 30 דקות, עד יבש ומתחיל להפוך "בלונדיני". הרם את נייר הכסף ואת המשקולות מתוך הקליפה ואופים עוד 10 עד 15 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע overbaking, עד חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מנופף או מגוררקוקוס מנופף או מגורר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם משומר של קוקוס (מומלץ: קוקו לופז)קרם משומר של קוקוס (מומלץ: קוקו לופז)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשלם, 2 אחוז שומן, או 1 אחוז שומן חלבשלם, 2 אחוז שומן, או 1 אחוז שומן חלב8חלמוניםחלמונים1בצל צהוב בינוני, קצוץמנופה קמח לכל מטרהמנופה קמח לכל מטרה896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד צונןקרם כבד צונן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי קרח (מסננים את הקרח ממש לפני השימוש)מי קרח (מסננים את הקרח ממש לפני השימוש)2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(3 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(3 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו