קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת קרם קלאסית מבוסטון

עוגת קרם קלאסית מבוסטון
עוגת קרם קלאסית מבוסטון יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת קרם קלאסית מבוסטון, וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, ו עוגת קרם בוסטון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בסיר גדול, מערבבים יחד חלב, וניל, חצי סוכר ומלח. בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים עמילן וסוכר שנותר ומקציפים עד צהוב חיוור מאוד בצבע, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מניחים סיר עם תערובת חלב על אש נמוכה ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להסיר מהחום. מזג את הביצים עם נוזל חם בכמויות קטנות, לטאטא כל הזמן עם כל תוספת. לאחר כל הנוזל כבר שפך לתוך הביצים, לשפוך את התערובת בחזרה לתוך הסיר להקציף כל הזמן על חום נמוך עד התערובת מתחילה להתעבות בועה. מנקודה אתה רואה את הבועה הראשונה, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לשפוך את פודינג לתוך קליפת העוגה ולחץ על ניילון לעטוף נגד הדף. אפשר לחביצה להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז לצנן במקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
כאשר אתה מוכן לשרת, הניח את השוקולד הקצוץ בקערה. בסיר בגודל בינוני, מערבבים את הקרם וסירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ברגע שהקרם מתחיל להתבשל, יוצקים את השמנת על השוקולד ומאפשרים לו לשבת במשך 2 דקות. מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את זיגוג השוקולד על החלק העליון של העוגה הצוננת וחלק עם מרית אופסט, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט