עוגת קרם שוקולד
עוגת קרם שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר איכותי, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מערבבים יחד פירורים, חמאה וסוכר ולחץ על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' (קיבולת 1-quart).
אופים עד פריך, כ 15 דקות, להתקרר על מדף.
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, מלח, חלמונים בסיר כבד 3 ליטר עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף חלב בזרם, לטאטא. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא, 1 דקה (מילוי יהיה עבה).
כוח מילוי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, ואז לטאטא בשוקולדים, חמאה, וניל. כיסוי פני השטח של מילוי עם סיבוב חמאה של נייר שעווה מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
כפית מילוי לקרום ועוגה צוננת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
ממש לפני ההגשה, להכות קרם עם סוכר בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז כף על גבי עוגה.
פאי (ללא ציפוי) יכול להיות מקורר עד 1 יום.