עוגת קרמל דורשת כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח.
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350°f. גריז וקמח שני סיבוב 9 על ידי מחבתות עוגה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יוצקים על כף קמח לתוך כל אחד המחבתות לגלגל אותו סביב, הקשה כמו שאתה הולך, עד הצדדים והתחתון מכוסים לחלוטין עם שכבה דקה של קמח. להטות את המחבתות, ולנקז את קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
גלול
3
בקערת ערבוב גדולה, לערבב ביסודיות עם לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
4
בקערה גדולה נפרדת, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיפים את הסוכר ב 1/2-כוס צעדים, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הביצים והחלמונים, אחד בכל פעם, ואת הוניל, פועם במשך 15 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
ביצה
7
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשלישים, לסירוגין עם תוספות של החלב. כדי למנוע overmixing הבלילה, לערבב בעדינות עם כף עץ או מרית גומי לאחר כל תוספת, עד המרכיב הוא רק משולב. לנצח עד שכל החומרים שולבו, ולאחר מכן רק כמה משיכות מעבר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מרית
8
אופים עד בודק עוגה או קיסם עולה נקי, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
9
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות, ואז להחליק סכין קילוף דק סביב קצה המחבתות, ולהפוך את העוגות. הפוך כל עוגה שוב כך העליון מעוגל שלה פונה למעלה, לקרר את העוגות לחלוטין על המדף.
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
1
יוצקים את החלב ואת 3 כוסות הסוכר לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
2
מוסיפים את החמאה והמלח, מקציפים מדי פעם עד שהחמאה נמסה. כאשר תערובת רק מבשלים, לחתוך את החום, אבל לשמור על מבער חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
יוצקים את הנותרים 1 כוס סוכר לתוך סיר. מבשלים את הסוכר על חום בינוני גבוה עד שהוא הופך לסירופ, ערבוב מדי פעם עם כף עץ כפי שהוא מתחיל להשחים, עד סירופ הסוכר הוא בצבע ענבר באופן שווה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
4
יוצקים את הסירופ לתערובת החלב החמה, להיות זהיר מאוד, כמו הקרמל יהיה בועה ו רפרוף כאשר הוא פוגע חלב חם. להפוך את החום מתחת לסיר גבוה, לטאטא בעדינות עד שכל הסירופ התמוסס לחלוטין לתערובת החלב הגועשת, להמשיך לבשל לשלב הכדור הרך, על 114°; זה עשוי לקחת 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
סירופ
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
5
חותכים את החום מתחת לקרמל ומעיפים בעדינות את הוניל ואת הסודה לשתייה. לטבול כפית לתוך הקרמל, ולתת לו להתקרר לטעום אותו. מתבלים את הקרמל לפי הטעם במלח, ושופכים אותו לקערה של מיקסר עומד (או משתמשים במערבל יד חשמלי וקערה גדולה). לנצח על מהירות נמוכה כפי שהוא מתקרר, 15 עד 20 דקות בהתאם לטמפרטורה של המטבח שלך, עד הדובדבן הוא שמנת ועבה (בין 100°f ו 105 ° F).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קרמל
וניל
ציפוי
מלח
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
6
הסר את הקערה מן מעמד מיקסר ולתת מגניב 5 עד 10 דקות יותר, עד הדובדבן הוא בין 35° ו98-זה צריך ליפול מרית שלך בסרט שנותר להבחין על פני השטח של הדובדבן במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
7
הגדר את שכבת העוגה הראשונה על מתלה מעל מחבת גיליון מרופדת בנייר שעווה. יש מערבל יד חשמלי ואת המים החמים בקרבת מקום כדי למזג כפית או שתיים לתוך הדובדבן אם הוא הופך עבה מדי כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציפוי
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
8
יוצקים מספיק של הדובדבן על העוגה כדי לכסות את החלק העליון בשכבה על אינץ ' עבה (אם זה מטפטף מעבר לקצה במקומות, זה בסדר; זה מבחן מוקדם של אם זה הולך להגדיר במקום או לא).
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
9
למעלה העוגה הראשונה עם שכבת העוגה השנייה ושופכים את שאר הדובדבן בשלבים מעל החלק העליון של העוגה, לתת לו לרוץ במורד הצדדים באמצעות מרית הדובדבן להנחות את הדובדבן סביב העוגה כפי שהוא מטפטף, עד העוגה כולה מכוסה, למראה מסורתי, קלאסי. (אם אתה מעדיף את המראה הדרמטי של שכבות עוגה מציץ מאחורי וילון של טפטוף הדובדבן, בכל האמצעים לבחור את המסלול!) אם אתה צריך להשתמש מחדש כל הדובדבן שעולה על גדותיו לתוך המחבת, פשוט להעביר את העוגה על המדף שלה באופן זמני, לגרד את הדובדבן מן הנייר שעווה עם מרית ולהחזיר אותו לקערה, להחליף את המתלה על המחבת, ולהמשיך קרח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מוזנח
ציפוי
קרח
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
מרית
קערה
מחבת
10
לאחר הציפוי קבע, באמצעות שתי מריות בזהירות להעביר את העוגה מן המדף לדוכן עוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר מתחת כיפת עוגה עד מוכן לשרת. רק לקרר אם אתה מתכנן לאחסן את העוגה במשך יותר מ 2 ימים.