עוגת קרמל עם ציפוי אגוז קרמל
גשו לסופר וקנו חלב, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה מחבתות עגולות 8 אינץ'. לנפות קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח יחד ולהניח בצד.
קרם 1/2 כוס חמאה ו 1 1/4 כוס סוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב.
הוסף 1 כפית וניל והכה עד חלקה.
חלק הבלילה לשלושה 8 מחבתות אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
ציפוי אגוז קרמל: בסיר כבד, לשלב 3 כוסות סוכר, חלב התאדה וקורט של מלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר מומס. חום נמוך יותר ומבשלים עד שלב כדור רך. מערבבים עם מרית כדי לשמור על דבק.
להוסיף 1/2 כוס חמאה, 1 כפית וניל ואגוזים. לנצח עד הפצת עקביות.