קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרקר סודה

עוגת קרקר סודה
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, פאי קרקר סודה עשוי להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 236 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 41 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית ונילן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סודה קרקר פאדג, סוכריות שוקולד קרקר סודה, ו הממתק הטוב ביותר של קרקר סודה לחג המולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
בקערה בינונית מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים. מקפלים פנימה סוכר, אבקת אפייה, קרקרים, וניל ופקאן. כף תערובת לתבנית פאי משומנת בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לכריכהלכריכה
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. מצננים ומגישים או ממלאים בפירות הטריים לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.