והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, קמח, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו אפרסקים מקורמלים עם דבש ופטל, אפרסקים ונקטרינות עם סירופ רוזמרין ודבש, ו סלט כרוב עם אפרסקים, תירס, בזיליקום דבש ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
סובב את המטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את האפרסקים, לחתוך בצד על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילר
3
טפטוף אותם באופן שווה עם רבע כוס דבש. ואז מפזרים קלות עם רוזמרין טחון, קמצוץ חשוף כל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מניחים אותם תחת broiler עד caramelized בקלילות ורק מתחיל בועה, על 4 דקות. צפה בהם בזהירות, ייתכן שיהיה עליך לסובב את המגש כדי לצבוע את כל האפרסקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
הסר מברוילר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים ברזל יצוק בקוטר 10 אינץ ' כבד או מחבת ovenproof בתנור המחומם במשך 10 דקות. בינתיים, להקציף קמח תירס, קמח, אבקת אפייה & מלח עם רוזמרין קצוץ הנותרים בקערה גדולה עד מעורבב. בקערה נפרדת, להקציף חלב, הנותרים ½ כוס דבש, וביצה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צווארי עוף
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מחבת חמה מהתנור; להוסיף חמאה. תסתובבו עד שהחמאה תימס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים את כל אבל 2 כפות חמאה לתוך הקערה עם תערובת הביצה, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת קמח תירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
(קיבלר)
11
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. סדר את האפרסקים מקורמלים על גבי, לחתוך את הצד. הזז את המחבת בחזרה לתנור המחומם ואפה עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה עם מנה של קצפת קלה.