קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת רוזמרין ודבש תירס מחבת עם אפרסקים מקורמלים

עוגת רוזמרין ודבש תירס מחבת עם אפרסקים מקורמלים
והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, קמח, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו אפרסקים מקורמלים עם דבש ופטל, אפרסקים ונקטרינות עם סירופ רוזמרין ודבש, ו סלט כרוב עם אפרסקים, תירס, בזיליקום דבש ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
סובב את המטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את האפרסקים, לחתוך בצד על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
3
טפטוף אותם באופן שווה עם רבע כוס דבש. ואז מפזרים קלות עם רוזמרין טחון, קמצוץ חשוף כל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מניחים אותם תחת broiler עד caramelized בקלילות ורק מתחיל בועה, על 4 דקות. צפה בהם בזהירות, ייתכן שיהיה עליך לסובב את המגש כדי לצבוע את כל האפרסקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
הסר מברוילר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים ברזל יצוק בקוטר 10 אינץ ' כבד או מחבת ovenproof בתנור המחומם במשך 10 דקות. בינתיים, להקציף קמח תירס, קמח, אבקת אפייה & מלח עם רוזמרין קצוץ הנותרים בקערה גדולה עד מעורבב. בקערה נפרדת, להקציף חלב, הנותרים ½ כוס דבש, וביצה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צווארי עוףצווארי עוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מחבת חמה מהתנור; להוסיף חמאה. תסתובבו עד שהחמאה תימס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים את כל אבל 2 כפות חמאה לתוך הקערה עם תערובת הביצה, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת קמח תירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
11
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. סדר את האפרסקים מקורמלים על גבי, לחתוך את הצד. הזז את המחבת בחזרה לתנור המחומם ואפה עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה עם מנה של קצפת קלה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות