אם יש לכם חלב, סוכר, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים מחבת צינור 10 אינץ ' ומפזרים את השקדים באופן שווה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
להפריד את הביצים. בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד נוקשה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה גדולה, שמנת החמאה עם הסוכר. מקציפים את החלמונים, ואז וניל, תמצית שקדים, מיץ לימון, קליפת לימון, וחלב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
מיץ לימון
קליפת לימון
חלמון ביצה
וניל
חמאה
קרם
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. הכה לתוך התערובת מוקרם. מערבבים בערך 1/3 של החלבונים ביצה כדי להבהיר את הבלילה ולאחר מכן לקפל בשאר בעדינות אבל ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלבונים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
5
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1-1 / 2 שעות או עד בדיקות עוגה נעשה כאשר קיסם מוכנס מסודר המרכז יוצא נקי. ברגע שאתה מסיר את העוגה מהתנור, מפזרים את החלק העליון באופן שווה עם הרום.