עוגת רום שקדים
אם יש לכם חלב, סוכר, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים מחבת צינור 10 אינץ ' ומפזרים את השקדים באופן שווה על הקרקעית.
להפריד את הביצים. בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד נוקשה. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת החמאה עם הסוכר. מקציפים את החלמונים, ואז וניל, תמצית שקדים, מיץ לימון, קליפת לימון, וחלב.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. הכה לתוך התערובת מוקרם. מערבבים בערך 1/3 של החלבונים ביצה כדי להבהיר את הבלילה ולאחר מכן לקפל בשאר בעדינות אבל ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1-1 / 2 שעות או עד בדיקות עוגה נעשה כאשר קיסם מוכנס מסודר המרכז יוצא נקי. ברגע שאתה מסיר את העוגה מהתנור, מפזרים את החלק העליון באופן שווה עם הרום.
העברה למתלה כדי מגניב. בערך 14 מנות.