עוגת ריבה חמוציות
טארט ריבת חמוציות הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמוציות חמוץ, עוגת חמוציות, ו עוגת חמוציות ואגסים.
הוראות
מיון חמוציות, השלכת כל גבעולים ופרי חבול או רקוב; לשטוף ולנקז פירות יער. במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים חמוציות, 1 כוס סוכר, מיץ תפוחים, ומיץ לימון מדי פעם עד פירות יער נשבר ושחרר המיצים והתערובת שלהם הוא מבעבע, 10 עד 15 דקות. מערבבים בריבה ומבשלים 1 דקה יותר. מערבולת תערובת בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. לחץ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, חילוץ נוזל ככל האפשר עם החלק האחורי של כף או מרית; להשליך זרעים ועורות. מכסים ומקררים עד קור, לפחות 1 שעה, או עד 3 ימים (ראה הערות).
עם מיקסר, לנצח חמאה עם 3/4 כוס סוכר עד חלקה; לנצח חלמונים ביצה. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשתי מנות מעט לא שוויוניות. עטפו את החלק הגדול יותר בפלסטיק ושטחו לצורה מלבנית. לחץ על החלק הקטן יותר מעל הצדדים התחתון ומעלה, לשפת, של מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. צ ' יל עטוף בצק פגז טארט עד המשרד, לפחות 1 שעה, או עד 3 ימים (ראה הערות).
תערובת ריבה כפית לתוך פגז טארט ורמת התפשטות.
פתח את החלק השני של הבצק והנח על משטח מקומח קלות. עם סיכת מתגלגל מקורנת קלות, מגלגלים את הבצק לצורה המקרבת למלבן בגודל 8 על 10 אינץ'. עם סכין או חותך מחורץ, לחתוך בצק לשמונה רצועות 1 - על ידי 10 אינץ'. סדר ארבע רצועות מעל מילוי על 1 אינץ ' זה מזה.
מניחים רצועות שנותרו על טארט בזווית 45 לקבוצה הראשונה של רצועות. לקצץ קצוות לשטוף עם בצק במחבת.
מפזרים העליון של טארט בקלילות עם סוכר.
מניחים טארט על תבנית אפייה לא סגורה ואופים על המדף התחתון של תנור רגיל או הסעה 350, מסתובבים טארט באמצע זמן האפייה, עד העליון הוא חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.