קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס תות

עוגת ריבס תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס תות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, תותים, וכמה דברים אחרים להכין היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות, ו עוגת שקדים עם תותים-רוטב ריבס.

הוראות

1
לעוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה ואבק עם קמח, הקשה על העודף. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכה את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד רך מאוד, על 2 דקות יותר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת והביצים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חצי מתערובת הקמח וחצי מתערובת הביצים לחמאה המוקצפת ומכים עד לשילוב. חזור עם שאר תערובת הקמח והביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את גרידת הלימון ווניל ומכים את הבלילה במהירות בינונית גבוהה במשך 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6
מעבירים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה, מורחים את החלק העליון באופן שווה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי ואת הגבעולים העליונים בחזרה למגע, 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1
שלב את ריבס עם 1/2 כוס הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני וממשיכים לבשל, ערבוב, עד ריבס מבשל למטה לתוך רסק עבה, 18 עד 20 דקות. מגניב לחלוטין, ואז לקפל במחצית התותים. מערבבים את הנותרים 1 כף סוכר לתוך פירות יער הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
עבור הקצפת: כאשר מוכן להרכיב את העוגה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל בקערה בינונית עם מיקסר עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה במחצית אופקית ומניחים את החצי התחתון על דוכן עוגה או צלחת לחתוך בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
מורחים עם כוס 1 של קצפת, לעצור על 1/2 אינץ ' מקצה העוגה, ולאחר מכן העליון עם תערובת תות-ריבס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מניחים את המחצית השנייה של הדאו לחתוך בצד העוגה, על מילוי תות-ריבס ולהפיץ את הקצפת הנותרים מעל, הולך קרוב לקצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מקשטים עם התותים פרוסים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
7
הערה של קוק: כדי להפוך את העוגה הזאת קדימה, אתה יכול להרכיב באופן מלא להירגע עד 4 שעות לפני הזמן ללא תות פרוס וקישוט סוכר. למעלה עם תותים פרוסים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי