עוגת ריבס תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס תות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, תותים, וכמה דברים אחרים להכין היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות, ו עוגת שקדים עם תותים-רוטב ריבס.
הוראות
לעוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה ואבק עם קמח, הקשה על העודף. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
הכה את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד רך מאוד, על 2 דקות יותר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת והביצים.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח וחצי מתערובת הביצים לחמאה המוקצפת ומכים עד לשילוב. חזור עם שאר תערובת הקמח והביצה.
מוסיפים את גרידת הלימון ווניל ומכים את הבלילה במהירות בינונית גבוהה במשך 1 עד 2 דקות נוספות.
מעבירים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה, מורחים את החלק העליון באופן שווה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי ואת הגבעולים העליונים בחזרה למגע, 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
שלב את ריבס עם 1/2 כוס הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני וממשיכים לבשל, ערבוב, עד ריבס מבשל למטה לתוך רסק עבה, 18 עד 20 דקות. מגניב לחלוטין, ואז לקפל במחצית התותים. מערבבים את הנותרים 1 כף סוכר לתוך פירות יער הנותרים.
עבור הקצפת: כאשר מוכן להרכיב את העוגה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל בקערה בינונית עם מיקסר עד פסגות נוקשות טופס.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה במחצית אופקית ומניחים את החצי התחתון על דוכן עוגה או צלחת לחתוך בצד למעלה.
מורחים עם כוס 1 של קצפת, לעצור על 1/2 אינץ ' מקצה העוגה, ולאחר מכן העליון עם תערובת תות-ריבס.
מניחים את המחצית השנייה של הדאו לחתוך בצד העוגה, על מילוי תות-ריבס ולהפיץ את הקצפת הנותרים מעל, הולך קרוב לקצה העוגה.
מקשטים עם התותים פרוסים הנותרים.
הערה של קוק: כדי להפוך את העוגה הזאת קדימה, אתה יכול להרכיב באופן מלא להירגע עד 4 שעות לפני הזמן ללא תות פרוס וקישוט סוכר. למעלה עם תותים פרוסים לפני ההגשה.