עוגת ריבס תות שדה
עוגת שיפון ריבס תות היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מים, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו שיפון תות ועוגת קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר מגורען עד מעורבב.
מוסיפים שמן, חלמונים, תותים מחית וצבע מזון. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד מעורבב; להפריש.
לשטוף ומקצף יבש. בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה 30 שניות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען. הכה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה חלמון ביצה בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. הקש על מחבת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפוך את המחבת במהופך על בקבוק או משפך עמיד בפני חום.
בואו לתלות על 2 שעות או עד העוגה הוא מגניב לחלוטין.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, ריבס חום, קליפת לימון, 1/4 כוס סוכר מגורען והמים רותחים מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רך מבושל דרך, כ 3 דקות.
הסר מהחום; להפריש להתקרר, כ -30 דקות. מערבבים תותים לרבעים.
בקערה בינונית, היכו 1/2 כוס של קרם ההצלפה ו 1 כף של אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים ב 1/2 כוס של תערובת תותים מקורר-ריבס. שמור נשאר תערובת עבור החלק העליון של העוגה.
מניחים את העוגה למעלה בצד למטה על מגש הגשה.
חותכים שכבה 1-inch מעל העוגה; להפריש.
מנהרה חתוכה לתוך עוגה 1 אינץ 'עמוק ו 1 אינץ' רחב; להשליך שאריות מנהרה. מנהרת מילוי עם תערובת תות-ריבס שמנת. תחליף את החלק העליון של העוגה.
כדי להפוך זיגוג, מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס שמנת הצלפה הנותרים אבקת סוכר (כמעט 1 1/2 כוסות) בקערה בינונית עד חלקה. זיגוג כפית על גבי עוגה, לתת לו לרוץ למטה בצד. למעלה עם תערובת תות שדה שמורה-ריבס רק לפני ההגשה.