קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ריבס תות שדה

עוגת ריבס תות שדה
עוגת שיפון ריבס תות היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מים, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו שיפון תות ועוגת קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר מגורען עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים שמן, חלמונים, תותים מחית וצבע מזון. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
לשטוף ומקצף יבש. בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה 30 שניות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען. הכה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה חלמון ביצה בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. הקש על מחבת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפוך את המחבת במהופך על בקבוק או משפך עמיד בפני חום.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
משפךמשפך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו לתלות על 2 שעות או עד העוגה הוא מגניב לחלוטין.
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, ריבס חום, קליפת לימון, 1/4 כוס סוכר מגורען והמים רותחים מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רך מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום; להפריש להתקרר, כ -30 דקות. מערבבים תותים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
9
בקערה בינונית, היכו 1/2 כוס של קרם ההצלפה ו 1 כף של אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים ב 1/2 כוס של תערובת תותים מקורר-ריבס. שמור נשאר תערובת עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים את העוגה למעלה בצד למטה על מגש הגשה.
11
חותכים שכבה 1-inch מעל העוגה; להפריש.
12
מנהרה חתוכה לתוך עוגה 1 אינץ 'עמוק ו 1 אינץ' רחב; להשליך שאריות מנהרה. מנהרת מילוי עם תערובת תות-ריבס שמנת. תחליף את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
כדי להפוך זיגוג, מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס שמנת הצלפה הנותרים אבקת סוכר (כמעט 1 1/2 כוסות) בקערה בינונית עד חלקה. זיגוג כפית על גבי עוגה, לתת לו לרוץ למטה בצד. למעלה עם תערובת תות שדה שמורה-ריבס רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון