קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ריבס תות שדה

עוגת ריבס תות שדה
עוגת שיפון ריבס תות היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מים, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו שיפון תות ועוגת קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר מגורען עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים שמן, חלמונים, תותים מחית וצבע מזון. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
לשטוף ומקצף יבש. בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה 30 שניות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען. הכה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה חלמון ביצה בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. הקש על מחבת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפוך את המחבת במהופך על בקבוק או משפך עמיד בפני חום.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
משפךמשפך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו לתלות על 2 שעות או עד העוגה הוא מגניב לחלוטין.
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, ריבס חום, קליפת לימון, 1/4 כוס סוכר מגורען והמים רותחים מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רך מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום; להפריש להתקרר, כ -30 דקות. מערבבים תותים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
9
בקערה בינונית, היכו 1/2 כוס של קרם ההצלפה ו 1 כף של אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים ב 1/2 כוס של תערובת תותים מקורר-ריבס. שמור נשאר תערובת עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים את העוגה למעלה בצד למטה על מגש הגשה.
11
חותכים שכבה 1-inch מעל העוגה; להפריש.
12
מנהרה חתוכה לתוך עוגה 1 אינץ 'עמוק ו 1 אינץ' רחב; להשליך שאריות מנהרה. מנהרת מילוי עם תערובת תות-ריבס שמנת. תחליף את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
13
כדי להפוך זיגוג, מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס שמנת הצלפה הנותרים אבקת סוכר (כמעט 1 1/2 כוסות) בקערה בינונית עד חלקה. זיגוג כפית על גבי עוגה, לתת לו לרוץ למטה בצד. למעלה עם תערובת תות שדה שמורה-ריבס רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך